Takvim
Buton Rozet Üretimi
Magnetlerimizle aynı kalitede buton rozetler üretiyoruz.
Üretim şekli aynı,
firmanızı ifade etmenin en güzel yollarından biri buton rozetlerimiz 
Buton rozetlerimiz için 
bize ulaşabilirsiniz 

Anasayfa/ Home Page


     Tombiş Magnet Açacak

   
Ürün Kodu : Tombiş Magnet Açacak
Üretici : Yerli
Ürün Özellikleri
UV BASKI DA BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Yeni Nesil Magnet

     Buzdolaplarının vazgeçilmez süsleri olan magnetler, birçok alanda da dekoratif eşya olarak kullanılmaktadır. Arka kısmı mıknatıslı ön kısımlarında ise çeşitli şekilleri ve desenleri olan magnetler evlerde, iş yerlerinde sıklıkla kullanılan dekoratif eşyalardır. Son zamanlarda promosyon ürünlerin içinde de oldukça fazla tercih edilmesi çeşitliliğin fazla olmasından kaynaklı.

      Magnetler kişisel tasarımlar için de oldukça elverişli ürünlerdir. Ekonomik fiyatlarıyla insanlar düğün, nişan, kına, doğum günü ve diğer özel günlerde magnetlere fazlasıyla rağbet göstermektedir. Hem ekonomik hem de kullanışlı oluşu magnetlerin günümüzde sıklıkla kullanılmasını neden olmuştur.

Magnetlerin baskı çeşitleri

Ofset Baskı

     En kaliteli baskı türü oluşunun yanında magnetlerde en sık kullanılan baskı yöntemidir. Aynı anda çok fazla ürün basılabildiğinden maliyeti düşüktür. Kaliteli ve ekonomik baskı türü düşünenler için ofset baskı oldukça doğru bir tercihtir. Bu 58 mm magnet açacak modelimizde bulunur.

UV Baskı

     UV baskı tekniği plastik magnet açacaklarımızda kullanılmaktadır. Plastik magnet açacaklarımız UV baskıya uygundur. 

Selefon kaplama

     Magnetlere koruyucu özellik veren selefon kaplama, mat ve parlak olmak üzere iki çeşidi bulunur. Magnetlerin daha dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını isteyen kullanıcılar magnetlerde selefon kaplamayı tercih ederler. Bu kaplama 58 mm magnet açacakta bulunur.

Yeni model magnetler

     En yeni model magnet arasında şüphesiz şişe kapağından yapılan magnetler bulunur. Şişe kapaklarının iç kısmına yerleştirilen çeşitli görseller sayesinde bu magnetler son zamanlarda çokça dikkat çekmiştir. Şişe kapaklarının iç kısmına şehirlerin görselleri, ünlüler, tarihi eserler ve çeşitli desenler yerleştirilir. Bu özel olarak tasarlanabilen bir materyaldir. Kapakların içine fotoğraflar, küçük küçük notlar da yerleştirilebilir.

Açacaklı magnetler

     Artık insanlar dekorasyonda sadeliği tercih ettiklerinden her yerde eşya olmasından hoşlanmazlar. Aynı şekilde mutfakta da kalabalık bir görüntü istemezler. Buzdolaplarının üzerinde ayrıca magnet ve açacak bulunmasının yerine açacaklı magnet kullanmak daha doğru bir tercih olur. Hem farklı alanlarda kullanılması hem de farklı malzemelerden yapılması magnet açacak kullanımında aranacak özelliklerdendir.

    

     Magnetler arasında son zamanlarda kullanışlı magnetler daha sık tercih edilmektedir. Kullanışlı magnetler olarak özellikle arkası açacaklı magnetler tercih edilir. Yerden tasarruf etmek için açacaklı magnet kullanmak doğru bir tercihtir. Aynı zamanda bu magnetler en uygun promosyon ürünleri olarak da kullanılabilir. Sadece magnet olarak verilen promosyon ürünlerini insanlar bir süre sonra atarken, arkasında açacak olan magnetleri şişe açmada da kullandıkları için atma ihtimalleri daha düşüktür. Bu nedenle son zamanlarda magnetlerin arkasında açacaklar sıklıkla yerini almaktadır.

      Başta düğünler olmak üzere kına organizasyonlarında, nişanlarda, doğum günlerinde  ve diğer özel günlerde açacaklı magnetler misafirlere hediye edilmektedir. Hediye edilen bu magnetlerde düğün magnet üzerinde gelinin/ damadın isimleri ve o gün için iyi dilekleri bulunur. Diğer bir çok kullanılan magnet olan doğum günü magnet ise üzerinde çocuğun girdiği yaşın ya da fotoğrafının bulunduğu magnetlerdir. Yine yapılan organizasyona göre magnetlerin üzerindeki şekiller, desenler, fotoğraflar değişebilir. Bu tamamen müşterilerin elinde olan bir durumdur. Magnet işinde müşteriyle iyi iletişim kurmak, onların ne istediğini anlamak önemlidir. Aynı zamanda müşteri bu tarz işlerde hızlı teslimata ve yerli üretime çok daha önem verir. Hem ürünlerinin zamanında eline ulaşması hem de kaliteli yerli üretime destek vermek müşteriler için oldukça güzel bir deneyim olmaktadır. 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
HIZLI İLETİŞİM
REMAX PROMOSYON
 MAGNET AÇACAK 
 REMAX MODELİ 
 BİZE ULAŞIN .
 EMLAKÇILAR İÇİN  VAZGEÇİLMEZ BİR  TANITIM ÜRÜNÜDÜR


AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

T.E.B 
TÜRK EKONOMİ BANKASI

HESAP SAHİBİ: 

SAYGIN SEKİZKARDEŞ

ŞUBE

296 - KONAK

HESAP NUMARASI

45281373

IBAN

TR48 000 3200 0000000 45281373